Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV krijgt zondag een flink pak slaag van Ajax’

Analist Aad de Mos denkt dat PSV aankomende zondag kansloos is tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA. “Het wordt een strafexpeditie voor PSV”, zegt De Mos in het Algemeen Dagblad.

“Het slechtste wat je als trainer kunt hebben: tegen Ajax spelen als ze een wedstrijd daarvoor hebben verloren, zoals nu tegen Groningen. Dan gaan ze gas geven. Helemaal met PSV als tegenstander. Ik kan me echt geen scenario voorstellen waarin Ajax niet wint.”

“PSV is namelijk helemaal niks”, vervolgt De Mos. “Die gaan dit seizoen sowieso weinig wedstrijden meer winnen, gewoon een gebrek aan kwaliteit. Geen automatismen, geen vertrouwen, en o ja, ook een verschrikkelijke keeper.” Hij verwacht een fysieke strijd in de Johan Cruijff Arena, maar niet in de goede zin van het woord. “Rood kaartje voor PSV, dat kun je nu al noteren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.