Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Bergwijn had het helemaal gehad met PSV’

Het is geen toeval dat Steven Bergwijn het seizoen niet afmaakt bij PSV. Dat is de conclusie van Leon ten Voorde in het programma Voetbalpraat van Fox Sports.

“Je kunt het al heel lang zien aankomen met Bergwijn”, stelt de journalist van TC/Tubantia. “Wij waren met een aantal collega’s op trainingskamp met FC Twente en toen hoorden we tijdens het eten dat Bergwijn niet mee was naar Qatar vanwege een lichte blessure.”

Ten Voorde vervolgt: “Als je grote sterspeler niet meegaat op trainingskamp vanwege een lichte blessure, dus geen kruisband maar een lichte blessure, dan weet je al dat er iets aan de hand is. Vanuit de markt hoorde je ook al dat Bergwijn helemaal klaar was met PSV. Dat was begin januari…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.