Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel en Ronald Waterreus clashen hard op De Herdgang’

PSV ontsloeg onlangs trainer Mark van Bommel maar in Eindhoven hebben ze nog steeds het idee dat hij over zijn eigen graf regeert. Al met al vinden ze het een erg moeilijke situatie.

Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag: “Wat de hele kwestie nog pikanter maakt: Van Bommel zelf komt nog geregeld op De Herdgang. Zijn zoon Ruben speelt er in de Onder 16. Maandagavond leidt dat tot een rechtstreekse confrontatie tussen Van Bommel en Waterreus, die toevallig op het sportcomplex is om wat keepershandschoenen van zijn eigen merk af te geven. Rond de wedstrijd tussen Jong PSV en Excelsior voeren de twee Limburgers een verhitte onderlinge discussie, voor menigeen zichtbaar. Verwijten vliegen over en weer.”

De krant concludeert vervolgens: “En zo gaat het bij PSV nog steeds dagelijks over een trainer die al zes weken geleden is vertrokken. Je zou haast vergeten dat de Eindhovense club vijfde staat. Van enige verbetering is sinds 16 december nog niets waargenomen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.