Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft vanmiddag gewoon een makkie tegen PSV’

Vandaag staat de kraker tussen Ajax en PSV op het programma in de Johan Cruijff ArenA. Voormalig profvoetballer Ruud Geels voorspelt een makkie voor de koploper.

In het Algemeen Dagblad zegt hij namelijk: “Het wordt een makkie voor Ajax. Dat is wel duidelijk. Op dit moment speelt PSV gewoon geen goed voetbal, dat is jammer. Ajax presteert ook niet fantastisch, maar is denk ik wel duidelijk de betere ploeg.”

Het is crisis in de lichtstad van Nederland: “PSV staat er niet goed voor. De club kan veel problemen gaan krijgen als het nu zo’n achterstand opbouwt. Het is te hopen dat ze zondag een goed resultaat kunnen boeken en de weg omhoog weer kunnen inzetten. De eredivisie moet heel blijven, want Ajax loopt nu weg bij de concurrentie.”

Ondanks zijn PSV-verleden is Geels een Ajacied: “Door mijn jaren bij Ajax ben ik een echte Ajacied geworden. Ik hoop dan ook dat Ajax komende zondag wint en een grote stap richting de landstitel zet. Maar het is niet zo dat ik zit te juichen voor de tv, haha. Uiteraard ga ik kijken, ik hoop dat het een leuke wedstrijd wordt met twee ploegen die voor de overwinning gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.