Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech keert snel terug uit de ziekenboeg van Ajax’

Hakim Ziyech zal spoedig weer voet zetten op het veld van Ajax. Dit zou komende week al gaan gebeuren. Dit weet Hans Kraay Jr. te melden in het programma Goedemorgen Eredivisie.

Kraay was er getuige van hoe Ziyech afgelopen vrijdag op Sportpark de Toekomst al aan zijn herstel werkte. De groepstraining lijkt nu ook snel op het programma te staan, want Ziyech wordt volgens Kraay spoedig terug verwacht.

“Ziyech was aan het sprinten, on-ge-loof-lijk. Die heeft tachtig keer zonder last gesprint en gaat in de loop van volgende week weer meetrainen. Hoogstwaarschijnlijk is hij snel weer terug. In principe geven ze (de medische staf van Ajax, red.) aan dat hij aan het einde van de week weer volledig met de groep kan meetrainen”, aldus Kraay tegenover Goedemorgen Eredivisie op Fox Sports.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.