Voetbal4u.com

Eredivisie Eindhovens Dagblad: ‘PSV in gesprek met nieuwe trainer’

De directie van PSV zou in gesprek zijn met een nieuwe trainer. Dit weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. Volgens Elfrink is er sprake van uitvoerig contact met een trainer, maar een naam wordt er vooralsnog niet genoemd.

“PSV is inmiddels in gesprek met een nieuwe trainer. Wie is nog onduidelijk. De rvc wil de huidige bestuurders de ruimte geven om dit traject af te ronden, zo begrijpen we”, aldus Elfrink op Twitter.

In het ED schrijft hij dat de bestuurders bij PSV ‘kwetsbaarder dan ooit’ zijn en ‘lijken alleen maar meer schade te veroorzaken op het moment dat zij opzij stappen’. “Ze zijn al een eindje op weg in de gesprekken met een nieuwe trainer, die mogelijk weer afhaakt als zij zich bij PSV terugtrekken. Het betekent niet dat de raad van commissarissen de leiding niet mede-verantwoordelijk zal houden.”

“De toezichthouders zullen op korte termijn echter geen verdere ontmanteling van de PSV-top willen. PSV is de afgelopen weken onder de ogen van Toon Gerbrands en John de Jong veranderd in een mijnenveld en het lijkt erop dat de commissarissen hen de ruimte willen geven om van de club weer een vredig en bovenal succesvol voetbalbolwerk te maken”, aldus het ED.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.