Voetbal4u.com

Eredivisie Mo Ihattaren weet waar het misgaat bij dolend PSV

PSV begin dit seizoen wel aardig aan het seizoen maar op het moment is de ploeg erg ver weggezakt. Mohamed Ihattaren is één van de lichtpuntjes bij de Eindhovenaren en hij denkt wel te weten waar het misgaat.

In gesprek met De Telegraaf legt het talent de vinger op de zere plek: “Er zit niet te weinig voetbal in de ploeg bij ons. Op trainingen gaat het anders dan in wedstrijden, maar in de wedstrijden hoor je het te doen. Trainingen vormen het oefenen voor wedstrijden, maar als je dat daarin niet doet, mors je overal punten. Of het me stoort dat het in wedstrijden niet lukt bij ons? Ja.”

Ihattaren maakte een ontzettend gefrustreerde indruk in Amsterdam: “Natuurlijk was ik even gefrustreerd, je bent aan het voetballen en wil laten zien wat je kunt, maar daar was tussen ons niets aan de hand.”

Een schamel lichtpuntje was misschien het debuut van Ricardo Rodríguez. Doelverdediger Lars Unnerstall is blij met de komst van de Zwitser: “Hij raakt niet in paniek als hij de bal krijgt en onder druk komt te staan. We hebben nu wel een échte linksback, die ook écht op die positie wil spelen.” Sam Lammers geeft zijn mening: “Een goede speler. Hij heeft pas twee keer meegetraind, lang niet gespeeld, maar je ziet dat hij ontzettend veel ervaring heeft en niet snel in war raakt. Een aanwinst.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.