Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ernst Faber kiest na Ajax-fiasco voor grote verandering’

PSV ging gisteren kansloos ten onder in de topper tegen Ajax. De Amsterdammers wonnen met 1-0 en de Eindhovenaren hadden weinig in te brengen. Reden te meer voor interim-trainer om een grote verandering te gaan doorvoeren.

Faber zinspeelt op een basisplaats voor Noni Madueke. “We hebben met Noni een traject met Jong PSV nu even overgeslagen. Als hij zo doorgaat, des te eerder gaat hij starten in de basis. Hij is een topscorer in de jeugd, traint goed en wij zijn op zoek naar doelpunten”, zo citeert het Eindhovens Dagblad. “De kans is best groot dat we nu voor wat meer onbevangenheid gaan kiezen.”

Overigens liet Faber zich ook nog uit over de toekomst van technisch manager John de Jong. “Ik hoop dat hij bij de club blijft. John heeft in twintig jaar PSV heel goede dingen gedaan. Soms worden er verkeerde keuzes gemaakt. Intern stelt hij zich kwetsbaar op. Dat mensen buiten niet tevreden zijn, dat kan. Dat het bedreigend wordt? Dat vind ik schandalig. Ik hoop dat John blijft zodat we de zaak kunnen omdraaien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.