Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-bankzitter staat in de belangstelling van Besiktas’

De kans is groot dat Andre Onana bij Ajax bezig is aan zijn laatste seizoen. De Kameroener heeft zich namelijk ontwikkeld tot een absolute topdoelman. Maar nu is er ook voor de reservekeeper Bruno Varela interesse.

Het Turkse Fanatik linkt de reservedoelman van Ajax aan een transfer naar Besiktas. De club uit Istanbul neemt na dit seizoen afscheid van Liverpool-huurling Loris Karius, wiens koopoptie niet gelicht gaat worden. Besiktas is de alternatieven al aan het bestuderen en Varela zou een serieuze optie zijn.

De 25-jarige Portugees werd ruim een jaar geleden op huurbasis overgenomen van Benfica. Ajax besloot het huurcontract afgelopen zomer met een jaar te verlengen, maar onduidelijk is of er een langer verblijf in het vat zat. Zijn debuutoptreden tegen FC Groningen was onlangs niet geheel overtuigend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.