Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Naast Arsenal mengt ook Barcelona zich in de strijd om Orkun Kokcu’

Orkun Kokcu lijkt op weg te zijn naar een andere club. Een miljoenendeal lijkt op handen te zijn. Het Turkse medium Fanatik weet te melden dat Arsenal hem graag wil proberen te halen voor een miljoenenbedrag. Ook The Daily Mail maakt hier melding van.

Het Turkse medium onderstreept dat Arsenal met het oog op EURO 2020 snel wil doorpakken. Scouts van de Londenaren zouden anderhalf jaar lang intensief hebben meegekeken en dat zou een positief rapport hebben opgeleverd. Naar verluidt wil de club snel doorpakken.

Arsenal wil toeslaan nu Kökcü nog betaalbaar zou zijn. Er is gesuggereerd dat Arsenal vijftien miljoen euro zou willen betalen, maar Feyenoord zit met twintig miljoen euro nog wat hoger in de boom. Dankzij een contract tot medio 2023 kunnen de Rotterdammers de hoofdprijs eisen. Ook FC Barcelona zou Kökcü volgen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.