Voetbal4u.com

Eredivisie Daley Blind en Hakim Ziyech keren terug in Ajax-selectie voor duel tegen Vitesse

Zowel Daley Blind als Hakim Ziyech zitten in de wedstrijdselectie voor bekerwedstrijd van vanavond tegen Vitesse. Ze zullen niet starten maar zitten wel op de bank.

Blind zakte in de thuiswedstrijd van de Champions League tegen Valencia plotseling in elkaar, maar speelde de wedstrijd uiteindelijk volledig uit. Achteraf bleek hij een ontstoken hartspier te hebben, waar hij inmiddels van is hersteld.

Ajax moest daarna Ziyech een tijd missen. De buitenspeler annex middenvelder liep op 19 januari een kwetsuur op tegen Sparta Rotterdam. Hij moest vervolgens een aantal wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, maar is inmiddels weer fit genoeg om minuten te maken.

De Ajacied was vandaag sowieso de meest besproken speler. Ziyech maakt aan het einde van het seizoen namelijk hoogstwaarschijnlijk een transfer naar Engeland, waar hij voor Chelsea gaat spelen. De Amsterdammers krijgen voor de overgang zo’n 45 miljoen euro.

Opstelling van Ajax: Onana; Dest, Álvarez, Martínez, Tagliafico; Eiting, Gravenberch; Tadic, Van de Beek, Babel; TraoréLaat een reactie achter

Your email address will not be published.