Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech staat voor transfer van minimaal 53 miljoen euro’

De kans is groot dat Hakim Ziyech bezig is aan zijn laatste maanden bij Ajax. Het Engelse Chelse wil hem namelijk komende zomer gaan overnemen van de Amsterdammers.

Chelsea had de Ajacied in januari al willen ophalen als we The Telegraph mogen geloven, maar Ajax herhaalde het standpunt dat geen enkele bepalende speler verkocht mocht worden. Zeker Ziyech niet. Chelsea besloot de hand uiteindelijk op de knip te houden en deze vacature in stand te houden.

Manager Frank Lampard wil voor volgend seizoen alsnog een creatieveling toevoegen aan zijn selectie. Het Britse medium stelt dat Chelsea intensief naar Ziyech blijft kijken en waarschijnlijk snel terugkeert met een nieuw bod. Naar verluidt wil de Premier League-club 53 miljoen euro betalen voor de sterspeler in Amsterdam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.