Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Het vertrouwen dat PSV mij geeft ga ik terugbetalen’

Sam Lammers is blij met het vertrouwen dat hij krijgt bij PSV. De aanvaller keerde onlangs terug na een zware blessure en staat steevast in de basis. Mede vanwege de blessure van Donyell Malen krijgt hij het vertrouwen.

Sinds de winterstop is Lammers dan ook de eerste spits van PSV, omdat de club besloot geen (tijdelijke) vervanger voor Malen te halen. “Dat is hartstikke mooi, het geeft vertrouwen”, zegt Lammers tegen PSV TV. “Het zegt wel wat over hoe ze tegen me aankijken en dat ze vertrouwen in me hebben. Daar ben ik hartstikke blij mee en dat vertrouwen ga ik terugbetalen.”

Lange tijd was Lammers uit de roulatie door een knieblessure. Nu hij terug is lijkt hij zich ogenschijnlijk makkelijk aan te passen. “Ik heb daar eigenlijk geen problemen mee. Natuurlijk was het in het begin even wennen, tijdens het trainingskamp (in Qatar, red.) trainde ik voor het eerst weer mee. Dan is het zó lang geleden dat je toch een aantal dagen nodig hebt om weer te wennen, maar ik ben nu weer helemaal terug en fris in m’n hoofd”, aldus de jonge spits.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.