Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord speelt vanavond met rouwbanden tegen Heerenveen

Feyenoord zal vanavond aantreden met rouwbanden in het bekerduel tegen Heerenveen. Dit naar aanleiding van het overlijden van materiaalman Carlo de Leeuw. Hij overleed donderdagochtend op 59-jarige leeftijd.

De Rotterdammers melden via de clubwebsite: “Bij Feyenoord – Fortuna Sittard, de eerstvolgende thuiswedstrijd op zaterdag 22 februari, zal in De Kuip uitgebreider worden stilgestaan bij de dood van de materiaalman en oud-speler van de club.”

“De uitvaart van Carlo de Leeuw vindt op nadrukkelijk verzoek van Carlo en zijn familie plaats in besloten kring. Supporters die hun medeleven willen betuigen, kunnen vanaf vandaag terecht bij het condoleanceregister in het Maasgebouw. Het condoleanceregister kan via deze pagina ook online getekend worden”, aldus Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.