Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik zal Aad de Mos nooit meer een hand geven, en ik ben niet de enige’

Tussen Onur Kaya en analist Aad de Mos komt het nooit meer goed. De voormalig trainer zal zelfs nooit meer een hand ontvangen van de huidig aanvoerder van KV Mechelen. Dat vertelt Kaya in Sport/Voetbalmagazine.

In 2006 brak hij als talent door bij Vitesse. “Ik ben dat seizoen een paar keer titularis geweest en ik mocht regelmatig invallen. Het seizoen daarna volgde de doorbraak en op het eind was het AZ van Louis van Gaal geïnteresseerd.”

Daarna ging het toch fout voor de inmiddels 33-jarige Kaya. “In mijn derde seizoen in de A-kern speelde ik plots niet meer. Aad de Mos zette mij toen buitenspel door een andere speler te halen voor mijn positie”, vertelt hij. “De Mos zal ik nooit meer een hand geven en ik ben zeker niet de enige die er zo over denkt.”

“Ik heb mijn carrière bij Vitesse aan twee mensen te danken: Theo Bos, die intussen overleden is, en Pascal Jansen, nu assistent bij AZ. Ze haalden mij op bij Anderlecht toen duidelijk werd dat ik geen profcontract zou krijgen”, aldus Kaya.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.