Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dick Advocaat verrast in Zwolle met opstelling Feyenoord’

Aankomende zondag gaat Feyenoord op bezoek bij PEC Zwolle. De verwachting is dat trainer Dick Advocaat wat gaat schuiven met zijn opstelling. Midweeks wonnen de Rotterdammers in de Beker met 0-1 van SC Heerenveen.

In Heerenveen maakte Leroy Fer nog het winnende doelpunt, maar het Algemeen Dagblad heeft hem niet opgenomen in de vermoedelijke opstelling. Dat zou betekenen dat Oguzhan Özyakup samen met Jens Toornstra en Orkun Kökcü het Rotterdamse middenveld vormt in Zwolle.

Ook voorin zal er een wijziging plaatsvinden. Nicolai Jörgensen viel in Friesland uit en zal in de spits worden vervangen door Luis Sinisterra in plaats van Róbert Bozenik. Sam Larsson mag daardoor als linksbuiten starten bij Feyenoord, waar Edgar Miguel Ié opnieuw speelt in plaats van Eric Botteghin.

De vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Bijlow; Geertruida, Ié, Senesi, Malacia; Toornstra, Özyakup, Kökcü; Berghuis, Sinisterra, Larsson.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.