Voetbal4u.com

Champions League BREKEND! UEFA schorst Manchester City voor twee jaar in de Champions League!

De UEFA heeft een keiharde maatregel genomen tegenover Manchester City. Er is namelijk besloten om de Engelse grootmacht twee jaar uit te sluiten in de lucratieve Champions League of andere Europese toernooien. Dit is vanavond bekend geworden.

Volgens de UEFA heeft de Engelse topclub de Financial Fair Play-reglementen overtreden. Na onderzoek is besloten om Manchester City voor twee seizoenen uit te sluiten van Champions League-voetbal. Ook moet de club een boete van dertig miljoen euro betalen.

City mag in de seizoenen 2020-2021 en 2021-2022 dus niet in de Champions League spelen. De kans is overigens levensgroot dat de club in beroep gaat bij het CAS, het internationale sporttribunaal.

Mocht City deze beroepszaak verliezen, dan heeft dat mogelijk grote gevolgen. Het is maar de vraag of manager Pep Guardiola en/of de sterspelers dan nog trek hebben in een langer verblijf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.