Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoorder genoemd als toekomstige Oranje-speler’

Feyenoord-trainer Dick Advocaat is in zijn nopjes met doelman Justin Bijlow. De sluitpost presteert de laatste weken prima en lijkt dan ook een mooie toekomst tegemoet te gaan.

Advocaat gunde Kenneth Vermeer begin dit jaar een transfer naar Amerika. “Omdat ik Justin natuurlijk tijdens de trainingen al aan het werk had gezien”, vertelt hij aan Voetbal International. “Daar deed hij het geweldig, maar niet alleen qua keepen. Ik hoorde hem coachen en tekeergaan, op zijn 22ste. Daarom heb ik niet getwijfeld. Hij is nu gewoon de eerste keeper van Feyenoord.”

De trainer weet zeker dat Bijlow een prachtige loopbaan tegemoet gaat. “Hij keept in de toekomst bij Oranje. Als je 22 jaar bent en je keept op de manier zoals hij dat invult, met de rust die hij nu al uitstraalt. Dan kan het alleen maar nog beter worden.”

Bijlow houdt overigens zélf beide voeten stevig op de grond, met het argument dat hij pas een paar wedstrijden achter elkaar heeft gespeeld. Hij wil daarom eerst voor langere tijd deze vorm vasthouden, voordat hij verder gaat kijken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.