Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech had als back-up van Mané en Salah kunnen dienen’

Hakim Ziyech speelt volgend seizoen voor Chelsea en Liverpool-icoon Jamie Carragher snapt wel dat de Londenaren hem hebben gehaald. Hij had verwacht dat The Reds zelf ook wel een poging voor hem zouden wagen. Hij vindt Ziyech de ware uitblinker van Ajax.

The Ajax lad was geweldig tijdens het afgelopen seizoen in de Champions League”, zegt Carragher bij Sky Sports. “Ik had verwacht dat Liverpool hem ook op het lijstje zou hebben staan. Hij is iemand die op beide flanken uit de voeten kan en mogelijk als back-up van Sadio Mané en Mohamed Salah had kunnen dienen.”

Chelsea sloeg echter toe en hengelde Ziyech donderdag binnen. “Het is duidelijk dat Frank Lampard niet blij was met de transferactiviteiten in januari, dus ze willen al vroeg zakendoen. Het lijkt erop dat Chelsea wanhopig op zoek is naar vleugelspelers. Pedro speelt niet veel en Willian wordt in verband gebracht met FC Barcelona en is al wat ouder. Het is mogelijk dat er wat gaat gebeuren met die twee in de zomer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.