Voetbal4u.com

Eredivisie De Boer haalt uit naar Feyenoord-speler: “Hij brengt veel te weinig”

Feyenoord is onder de nieuwe trainer Dick Advocaat bezig aan ongekende opmars. Toch is er volgens analist Ronald de Boer één speler van wie het niveau drastisch omhoog moet.

“De enige dissonant in mijn ogen is Nicolai Jörgensen. Hij brengt eigenlijk veel te weinig voor wat we van hem verwachten.”, vertelde De Boer. Bijvoorbeeld in de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen liet de spits niet veel zien. “Toon initiatief, maar hij loopt er maar een beetje bij. Hij heeft in mijn ogen niet het gevoel.”

“Ik had gedacht, want Jörgensen was lang geblesseerd, we geven hem de tijd om te herstellen. Na de winterstop is hij helemaal fit, dan zal hij het wel laten zien. Maar het is eigenlijk heel summier wat hij tot nu toe laat zien. Tja, hij brengt in mijn optiek veel te weinig voor een spits van Feyenoord”, zo besloot De Boer zijn verhaal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.