Voetbal4u.com

Eredivisie “Hakim Ziyech heeft aan de bal meer kwaliteit dan Mahrez”

Aankomende zomer maakt Hakim Ziyech de overstap naar Chelsea. Analisten Hans Kraay jr en Ronald de Boer denken dat hij het daar helemaal gaat maken.

“Hij gaat daar sowieso verschrikkelijk goed spelen. We hebben weleens de discussie gehad over dat hij voor de internationale top alleen goed genoeg zou zijn als hangende rechtsbuiten, maar met twee goede jongens in zijn rug kan hij ook uitstekend het verschil maken als nummer 10”, vertelde Kraay jr. bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports.

De Boer heeft vertrouwen, maar blijft tegelijkertijd ook op de vlakte. “Ik ben er ook van overtuigd dat hij gaat slagen, maar er zijn genoeg voorbeelden van spelers waarvan we ook dachten dat ze het zouden maken en waarbij het uiteindelijk toch niet lukt”, gaf De Boer aan. “Laten we hem dan ook vooral even wat tijd geven, maar ik ben wel ongelooflijk fan van hem. Ik denk dat hij aan de bal meer kwaliteiten heeft dan Riyad Mahrez van Manchester City, dus ik denk dat hij zeker het verschil kan maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.