Voetbal4u.com

Eredivisie Piet de Visser complimenteert Ajax: ‘Met Antony halen ze een supertalent binnen’

Meesterscout Piet de Visser heeft Ajax gecomplimenteerd met het binnenhalen van de Braziliaanse vleugelflitser Antony. Hij heeft hem vaak zien spelen voor zijn club Sao Paulo en verwacht dat hij een aanwinst is voor de Amsterdammers.

“Ik heb hem heel veel gezien en het is een supertalent”, vertelt De Visser aan FOX Sports. Wel vindt hij de aanvaller fysiek nog kwetsbaar. “Ik vind het zeer verstandig dat hij de keuze maakt om eerst naar Nederland te komen. Hij is lichamelijk nog niet klaar voor de grote competities.”

De Visser vindt Antony niet te vergelijken met spelers als David Neres of Hakim Ziyech. “Hij heeft zijn eigen stijl. Neres is wat agressiever, als hij gaat dan gaat hij. Maar Antony is heel sterk aan de bal.” Zijn voorspelling is veelbelovend: “Ik denk dat hij zo meedraait.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.