Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Daley Blind kan komende zomer naar Arsenal vertrekken’

Bij Ajax moet men komende zomer gaan rekening houden met een ongekende leegloop. Zo gaat Hakim Ziyech al naar Chelsea en daarnaast zijn er nog heel wat spelers die inzetten op een mooie transfer.

Zo wordt Daley Blind maandagochtend in verband gebracht met een spectaculaire terugkeer naar de Premier League. De linkspoot heeft natuurlijk een verleden bij Manchester United, maar zou komende zomer naar Arsenal kunnen trekken.

Dat weet David Ornstein van The Athletic te melden. Volgens de Engelse journalist beschikt Blind over een clausule in zijn contract, waardoor hij komende zomer relatief goedkoop op te pikken is. Arsenal-manager Mikel Arteta zou dolgraag een linksbenige centrumverdediger willen aantrekken en in Blind de ideale kandidaat zien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.