Voetbal4u.com

Eredivisie ‘De klasse en kwaliteit bij PSV droop er gewoon van af’

PSV wist afgelopen weekend simpel met 0-3 te winnen van ADO Den Haag. Sam Stubbs, verdediger van de Hagenezen sprak over een kansloze avond. “Met PSV realiseerden we ons wel dat we met een ploeg van een ander kaliber in de Eredivisie te maken hebben”, zegt Stubbs in gesprek met De Telegraaf.

“Je hoopt altijd een kansje te hebben of te kunnen stunten tegen een grote ploeg. Maar vandaag droop de klasse en kwaliteit er bij een aantal PSV-spelers gewoon van af.”

Stubbs erkent dat ADO voor een hels karwei staat. “Pittig, maar logisch. De Eredivisie is geen Mickey Mouse-league. In Engeland denken ze ook dat de Schotse competitie niet veel voorstelt en dat er maar twee ploegen echt voetballen. Hier kunnen ook veel meer clubs goed voetballen”, aldus Stubbs. “Maar je moet niet denken dat we iets buitenaards moeten bewerkstelligen. Eén dreun van PSV bepaalt niet je lot.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.