Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona haalt nieuwe aanvaller via connectie van Frenkie de Jong’

FC Barcelona is nog steeds naarstig opzoek naar aanvallende versterking vanwege de blessures van Luis Suarez en Ousmane Dembele. Ze hebben hiervoor Martin Braithwaite op het oog. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.De Spaanse sportkrant stelt dat de concrete belangstelling van Barcelona niet los valt te zien van de zaakwaarnemer van Braithwaite, die door hetzelfde kantoor wordt vertegenwoordigd als Frenkie de Jong.

Bij Leganés zag men de concrete belangstelling van Barcelona al een tijdje aankomen, zo klinkt het bij Mundo Deportivo. Dit heeft alles te maken met de entourage van Braithwaite, de vertegenwoordigd wordt door HCM Sports Management. Het kantoor van Hasan Cetinkaya en Ali Dursun deed eerder al succesvol zaken met Barcelona, toen De Jong de overstap van Ajax naar de Spaanse grootmacht maakte. De afgelopen tijd wordt er nadrukkelijk gespeculeerd over een aanvallende versterking voor Barcelona.

Volgens een regel van de Spaanse voetbalbond mag Barcelona in principe als uitzondering nog zakendoen buiten de transferperiode. De medische commissie van LaLiga moet echter eerst nog tot de conclusie komen dat Dembélé voor langer dan vijf maanden uit de roulatie is. Als dat het geval is, krijgt Barcelona groen licht om de transfermarkt op te gaan en dan zou Braithwaite op korte termijn de overstap naar het Camp Nou moeten maken. Eerder werden onder meer Lucas Pérez (Deportivo Alavés), Ángel (Getafe), Willian José (Real Sociedad) Luis Suárez (Real Zaragoza) en Loren (Real Betis) gelinkt aan Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.