Voetbal4u.com

Eredivisie “Nog nooit zo’n slecht elftal in de Eredivisie gezien”

Analist Ronald de Boer is niet onder de indruk van de nieuwe ADO Den Haag-trainer Alan Pardew. De Engelsman haalden vele nieuwe spelers maar lijken allen geen versterking te zijn. Vooral het veldspel is onder de maat volgens de analist.

Het dieptepunt was de 0-3 nederlaag tegen PSV, vindt De Boer in het Algemeen Dagblad. “Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden, ik heb nog nooit zo’n slecht elftal in de Eredivisie gezien”, aldus de oud-voetballer, die kritisch is op het aankoopbeleid van Pardew.

“Natuurlijk vist een trainer uit zijn eigen vijver, dat deed Louis van Gaal bij Barcelona ook. Daar zaten we op een gegeven moment met wel acht Nederlanders. Alleen de spelers die ADO nu haalde, speelden ervoor te weinig. Het voetbal is hier ook anders”, aldus De Boer, die stelt dat het niet meer goedkomt met ADO dit seizoen. “Nee, zoals het nu gaat zijn ze nog niet eens het lachertje van Nederland. Het is gewoon triest.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.