Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Berghuis-verlenging vanwege transferplan Feyenoord’

Steven Berghuis is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden als speler van Feyenoord. Aan het begin van het seizoen verlengde de vleugelflitser nog zijn contract bij de Rotterdammers en dat gebeurde volgen het Algemeen Dagblad met een duidelijke reden.

De krant analyseert allereerst: “Steven Berghuis (28) is dé speler van Feyenoord, maar hij begint altijd als rechterspits. Berghuis staat op nog maar één goal van de koppositie in het topscorersklassement en leverde al zeven assists af.”

Vervolgens wordt er onthuld: “Dat hij de vorige zomer bijtekende was ook om hem de komende zomer goed te kunnen verkopen.” Het AD vraagt zich echter af: “Maar waarom niet nog een jaartje onder Advocaat de lijn doortrekken? Berghuis is belangrijk gemaakt en laat het zien. En Advocaat ziet zijn situatie als één belangrijk aspect voor de vraag of hij doorgaat. Heeft hij straks een sterke selectie met Berghuis? Of verkoopt Feyenoord zijn beste speler en doet het weer een stap terug?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.