Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dick Advocaat komt met transfereis voor Feyenoord-verlenging’

Dick Advocaat staat zoals het er nu uitziet nog tot het einde voor de groep bij Feyenoord. Maar het valt niet uit sluiten dat hij er na dit seizoen nog een jaartje bij plakt. Jan Boskamp, die natuurlijk behoorlijk goed ingevoerd is in De Kuip, laat datzelfde geluid horen in gesprek met Veronica Inside.

“Ik hoop van wel, ja.” Vervolgens vertelt hij iets opvallends: “De groep blijft bij elkaar, plus vier. Volgens mij wil hij er vier spelers bij hebben. Dickie kennende… Niemand praat erover dat hij mee wil doen om de prijzen. Nu is hij Jezus Christus en zijn broer. Hij wil meedoen om de prijzen, dan moeten ze investeren.”

Op zondag leek Feyenoord op weg te zijn naar puntenverlies tegen PEC Zwolle, maar in de slotfase zorgde Róbert Bozeník alsnog voor de bevrijdende 3-4: “Als je liefhebber bent, dan heb je genoten. Maar de eerste 25 minuten, toen had ik al twee keistenen door mijn televisie gegooid. Dat was toch slecht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.