Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax kondigt opnieuw een nieuwe samenwerking aan

Ajax heeft weer eens een nieuwe sponsordeal te pakken. Via haar digitale huis melden de Amsterdammers dan ze gaan samenwerken met de Oostenrijk Group, een vervoersbedrijf. Eerder waren de beide partijen ook al aan elkaar verbonden.

Commercieel directeur Menno Geelen zegt: “Oostenrijk en Ajax hebben al een lang verleden met elkaar, waaronder de samenwerking in de succesvolle jaren negentig. We zijn verheugd dat we met de nieuwe generatie aan het roer wederom een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. Oostenrijk zou aanvankelijk pas per komend seizoen Official Supplier zijn, extra dank en waardering is er voor het feit dat ze al per direct aan boord zijn gekomen.”

CEO Rogier Staal van de Oostenrijk Group reageert: “Het voelt goed om weer terug te zijn in de sponsorgroep van Ajax. We ondersteunen Ajax met het busvervoer op alle fronten en waar nodig met VIP-vervoer. Dat doen we voor de gehele organisatie; van (jeugd)spelers tot en met de vereniging en van de Foundation tot en met de fans.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.