Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Myron Boadu staat voor transfer naar Juventus’

AZ-aanvaller Myron Boadu staat voor een grote transfer in zijn loopbaan. Volgens het medium Il Bianconero wil Juventus namelijk komende zomer gaan toeslaan voor hem. Federico Bernardeschi mag vertrekken bij De Oude Dame, waardoor de verwachting is dat de topclub uit Turijn een nieuwe aanvaller aan zal trekken.

De Italiaan is een buitenspeler, maar de bovengenoemde bron stelt dat de nummer één van de Serie A een opvallend plannetje heeft met Boadu: de spits die zijn debuut voor het Nederlands elftal al gemaakt heeft, zou na zijn transfer aan het Italiaanse voetbal moeten wennen op de flank. Op nummer negen is Cristiano Ronaldo natuurlijk de eerste keuze van oefenmeester Maurizio Sarri.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.