Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Transfer Donny van de Beek binnen enkele weken rond’

Hakim Ziyech vertrekt aan het einde van het seizoen naar Chelsea en de verwachting is ook dat de transfer van Donny van de Beek eerdaags rond gaat komen. Volgens het Engelse medium The Athletic wil de middenvelder niet wachten tot het einde van het seizoen, om vervolgens in de stress te zitten omdat er nog onderhandeld moet worden over een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA. Ook hij wil gedurende de tweede seizoenshelft witte rook zien over een mooie transfer naar de Europese top.

Zijn bestemming is nog onduidelijk: er is al veel gezegd en geschreven over een mogelijk akkoord met Real Madrid over een deal ter waarde van 55 miljoen euro, maar naar verluidt betreft het alleen een eerste optie. De Madrilenen zullen binnenkort dus aan moeten geven of ze Van de Beek nou willen hebben of niet.

Laat De Koninklijke de belangrijke Ajacied lopen, dan komt Manchester United opeens in beeld. Oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer wil Van de Beek maar al te graag hebben en de transfersom van 55 miljoen euro is geen probleem voor de Red Devils.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.