Voetbal4u.com

Eredivisie Ron Jans flink aangeslagen na vertrek: ‘In een paar dagen slaat alles om’

Vandaag werd bekend dat Ron Jans is opgestapt als trainer van het Amerikaanse FC Cincinnati. Hij had een aanklacht aan zijn broek wegens racisme en dat is de reden waarom hij zijn spullen pakt.

“Dit is zo enorm jammer, ik had echt een heel mooie tijd, maar in een paar dagen slaat álles om”, verzucht Jans in gesprek met De Telegraaf. “Gedurende het onderzoek krijg je dingen mee en bekruipt je het besef, dat áls je terugkeert, de kleedkamer misschien verdeeld is en dat je niet weet wie je nog kunt vertrouwen.”

Jans stapt daarom per direct op. “De club en ik hebben besloten dat dit daarom de beste oplossing is, omdat ik niet meer kan werken zoals ik graag had willen doen. Er werden tijdens het onderzoek ook nog een aantal dingen aangehaald waarvan ik dacht: nou… kom zeg, daar zit echt helemaal niets achter.”

De Nederlander verwacht geen nieuwe problemen door deze bizarre situatie. “Omdat ik terugtreed, is dat nu niet meer van belang zo heb ik begrepen. Al weet ik er het fijne niet van. Dit is echter al vervelend genoeg. Maar wat dat betreft, denk ik dat het ergste wel achter de rug is. Ik ben wel een poosje aangeslagen geweest.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.