Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord neemt beslissing over aantrekken van Bryan Linssen’

De naam van Vitesse-aanvaller Bryan Linssen valt regelmatig bij Feyenoord. Hij loopt aan het einde van het seizoen uit zijn contract en is dus transfervrij op te pikken. De vraag is? Durven de Rotterdammers het aan?

Valentijn Driessen brengt deze transfer ter sprake in Veronica Inside. “Denk jij dat Linssen het gaat redden daar, bij Feyenoord. Ik denk het niet.” Johan Derksen is evenmin enthousiast over dit idee. “Nee, joh. Vitesse is het plafond voor Linssen.”

Presentator Wilfred Genee wijst op zijn transfervrije status. “Dan kun je het toch altijd proberen”, stelt hij. René van der Gijp beaamt dat. “Je kunt het altijd proberen, hij maakt er altijd meer dan Sam Larsson. Dat weet ik zeker.”

In de NOS Voetbalpodcast kwam Linssen eveneens ter sprake. Arman Avsaroglu gaf aan dat Feyenoord hoogstwaarschijnlijk géén actie gaat ondernemen om de makkelijk scorende Vitessenaar op te pikken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.