Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax voorspelt na Hakim Ziyech nog zes uitgaande transfers’

Er dreigt een serieuze leegloop bij Ajax komende zomer. Hakim Ziyech heeft al een akkoord bereikt met Chelsea en het is de verwachting dat er vele zullen volgen. Dit weet Voetbal International te melden.

Het weekblad schrijft: “De dikke vette kers op de taart voor Dest is zijn aanstaande transfer naar Bayern München. Dat Hakim Ziyech naar Chelsea gaat, is niet heel verrassend, maar dat Dest waarschijnlijk de volgende is die naar een absolute Europese topclub verkast, is dat natuurlijk wel.”

“Met nakende transfers van Andre Onana, Donny van de Beek, Nicolás Tagliafico en wellicht ook David Neres en Joël Veltman houdt iedereen bij Ajax rekening. De bijzondere stap van Dest – ook nog eens voor een bedrag van ongeveer 26 miljoen euro – had niemand zo snel zien aankomen”, aldus VI.

Het medium voegt toe: “Helemaal niet omdat de Amerikaanse Nederlander in de jeugd totaal niet te boek stond als het allergrootste talent van de Ajax-opleiding. Sterker, Dest heeft zijn trainers de nodige hoofdbrekens bezorgd en het had niet veel gescheeld of hij was weggestuurd. Niet één, maar een aantal keer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.