Voetbal4u.com

Eredivisie John van den Brom geschorst vanwege beledigen van de scheidsrechter

John van den Brom is door de KNVB voor twee wedstrijden geschorst waarvan één voorwaardelijk. De Utrecht-trainer ging over de scheef in het uitduel tegen Willem II. Hij maakte scheidsrechter Siemen Mulder onder andere uit voor lul.

Van den Brom heeft het schikkingsvoorstel inmiddels geaccepteerd, meldt de KNVB. Het duel met FC Twente van zondag ziet hij dus vanaf de tribune in de Galgenwaard. Assistent-trainer Dennis Haar neemt de honneurs waar.

In het persbericht van FC Utrecht valt te lezen dat Van den Brom ‘de arbitrage op verbale en non-verbale wijze in diskrediet heeft gebracht’. De oefenmeester ontstak in woede na de 1-1 van Gladon in de slotminuut in Tilburg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.