Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV speelt volgend seizoen gewoon weer voor het kampioenschap’

In het verleden speelde Jan Poortvliet voor PSV. Hij volgt zijn oude cluppie nog op de voet en heeft er alle vertrouwen in dat het weer goedkomt met de club uit Eindhoven. Dit verteld hij in een gesprek met PSV Inside.

De verdediger verwacht dit seizoen weinig van PSV, maar weet zeker dat de club volgend voetbaljaar weer mee gaat doen om de prijzen. “Ik zie PSV gewoon weer om het kampioenschap spelen volgend seizoen. Ajax zit niet echt goed in z’n vel en er zijn veel spelers die hun geluk elders gaan zoeken. Dan moet je maar afwachten hoe lang het duurt voor je weer een goed elftal hebt.”

Bij PSV ziet Poortvliet dat het elftal weer in opbouw is. Hij merkt op dat de spelers weer plezier met elkaar maken, onder meer vanwege een uitstekend functionerende Rodríguez. “Ze ogen ook wat vrijer in hun hoofd en de lach in combinatie met vertrouwen lijkt weer terug te zijn”, aldus Poortvliet.

De Eindhovenaren staan op de vierde plaats van de competitie met een achterstand van 11 punten op koploper Ajax. Dit gat kan echter groter worden, omdat Ajax nog een uitduel moet inhalen tegen FC Utrecht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.