Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars haalt na Antony nu ook een tweede Braziliaan binnen’

Marc Overmars de technisch directeur moet flink aan de bak om een goede selectie samen te stellen voor het volgende seizoen. Er dreigt namelijk een leegloop bij de Amsterdammers. Eerder werd al Antony voor een recordbedrag binnengehaald en nu zijn ze ook dichtbij de komst van een tweede Braziliaanse speler.

De 18-jarige Giovanni Manson is volgens Gazeta Esportivo samen met zijn zaakwaarnemer in Europa om de transfer definitief te maken. De middenvelder, die ook als aanvallende speler uit de voeten kan, gaat in Amsterdam een vijfjarig contract ondertekenen.

Ajax hoeft voor de overgang overigens geen transfersom te betalen en kan volstaan met uitsluitend de opleidingsvergoeding. Manson speelde nog geen enkele wedstrijd voor het eerste van Santos, en lijkt door de overgang ook niet op speelminuten te hoeven rekenen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.