Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Braziliaanse club Santos kwaad om handelswijze Ajax’

Santos overweegt om naar de FIFA te stappen omdat ze ontevreden over de handelswijze van Ajax inzake de transfer van Giovanni. Hij werd door Ajax namelijk al op 17-jarige leeftijd benaderd, waardoor de creatieve middenvelder geen nieuw contract wilde tekenen. Dat stuitte de club tegen de borst.

Het betekent dat Ajax aan Santos uitsluitend een opleidingsvergoeding is verschuldigd, wat Giovanni voor Ajax een koopje maakt. Voorzitter José Carlos Peres wilde eerder in oktober al naar de rechter stappen, maar zag daar toen vanaf.

Verschillende media berichtten woensdagmiddag dat Giovanni in Europa is gesignaleerd om de deal met Ajax rond te maken. De 18-jarige voetballer kan in Amsterdam voor een duur van vijf jaar tekenen en komt in de hoofdstad waarschijnlijk zijn landgenoot Antony tegen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.