Voetbal4u.com

Eredivisie Dusan Tadic over Barca-aanbod: ‘Ik was niet verbaasd’

Afgelopen winter waagde FC Barcelona een poging om Dusan Tadic van Ajax te huren. De Catalanen kregen echter nul op het rekest. De spits annex buitenspeler is zeker niet teleurgesteld in Ajax.

“Ik was niet verbaasd dat FC Barcelona me voor een half jaar wilde huren, want ik geloof in mezelf en heb een uitstekend seizoen achter de rug. Maar ik heb al honderd keer gezegd dat Ajax mijn club is en er was geen reden om naar Barcelona te vertrekken, omdat ik hier alles heb wat ik wil. En ik sta tot 2026 onder contract”, vertelt hij in een interview met De Telegraaf.

Tadic krijgt dit seizoen meer kritiek op zijn spel. “Natuurlijk kan ik beter, maar dat geldt eigenlijk altijd en voor iedereen. Het afgelopen seizoen was voor het hele team en mij geweldig. Daardoor hebben de mensen nu misschien nog hogere verwachtingen van me.”

Overigens blijkt uit statistieken dat Tadic vergelijkbaar presteert met vorig seizoen. “Met negen doelpunten en veertien assists in de competitie heb ik overigens niet eens zulke slechte statistieken. Al hecht ik daar ook weer niet te veel waarde aan. Ik wil gewoon belangrijk zijn voor mijn ploeggenoten. En dat kan soms ook zonder doelpunten of assists”, aldus Tadic.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.