Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Chirurg weet zeker dat Memphis Depay het EK gaat halen’

Memphis Depay werkt op het moment hard aan zijn herstel van zijn kruisbandblessure. Volgens de chirurg Pier Paolo die hem opereerde maakt de aanvaller van Olympique Lyon een goede kans om het EK van deze zomer te gaan halen.

Memphis liep half december een zware knieblessure op en liet zich in Rome opereren. “Bij zijn eerste bezoek vroeg Memphis: kan ik het EK halen?”, vertelt Mariani aan de NOS. “Toen zei ik: ik ga het proberen, jij gaat het proberen. Dan gaan we duimen en zien we het wel.”

De chirurg opereerde vaker topvoetballers en denkt dat Memphis (26) kans maakt om de eindronde van komende zomer te halen. “Het is fysiek mogelijk.” De chirurg weerspreekt dat de aanvaller een gevaarlijke route volgt. “Ik garandeer je dat het goed gaat. Ik zweer het op mijn gezondheid.”

Half juni staat de EK-opening op het programma. Mariani: “Ik heb er alles aan gedaan. Memphis is er keihard voor aan het werk. Als alle sterren goed staan, waarom niet?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.