Voetbal4u.com

Europa League ‘Getafe is voor mij altijd de favoriet, ook tegen Ajax, Ok dat is een grapje!’

Vanavond speelt Ajax haar eerste wedstrijd in de Europa league in het tweeluik tegen Getafe. Het beloofd een zware klus te worden voor de Amsterdammers want de tegenstanders staat bekend als een vechtmachine. Toch zet trainer José Bordelas zijn club in de underdogpositie. Hij wijst namelijk naar de prestatie van de Amsterdammers vorig jaar in de Champions League.

In eerste instantie keken de aanwezige journalisten nog verrast op toen Bordalás werd gevraagd naar zijn favoriet voor de wedstrijd. “Getafe is voor mij altijd de favoriet”, begon hij zijn antwoord op de persconferentie, opgetekend door Voetbal International. “Nee, dat is een grapje! We hebben een fantastisch seizoen, maar het moge duidelijk zijn dat Ajax de favoriet is. Vorig seizoen stonden ze nog in de halve finale van de Champions League.”

De speelstijl van de Amsterdammers kent geen geheimen voor Bordalás. “Ik denk dat alle voetbalfans wel weten hoe Ajax speelt”, vertelt de Spanjaard over de verwachtingen die hij van de ploeg van Erik ten Hag heeft. “Ze hebben heel veel aanvallende mogelijkheden en het combinatievoetbal is ze op het lijf geschreven. We gaan het donderdag heel erg zwaar krijgen.”

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.