Voetbal4u.com

VIDEO: Samenvatting Getafe – Ajax (2-0) Europa League

Ajax heeft vanavond ongekende slechte zaken gedaan in de Europa league. Tegen de Spaanse tegenstander Getafe werd er namelijk met 2-0 kansloos verloren.

De Spanjaarden deden er vanaf de eerste minuut alles aan om het voetballen onmogelijk te maken. Ze staan erom bekend en maakte dat vanavond dan ook waar. Ajax was er niet tegen opgewassen. De 1-0 kwam via de voet van Deyverson. Die daarna als een stervende zwaan neerging omdat hij geraakt werd door een aansteker uit het publiek.

In de blessuretijd van de tweede helft werd het zelfs 2-0. Kennedy maakte dat doelpunt op een gelukkige wijze. Volgende week staat de return op het programma in de Johan Cruijff ArenA.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *