Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax blijft zonder twijfel de favoriet tegen Getafe’

Getafe won gisteren met 2-0 van Getafe en volgende week staat in de Johan Cruijff ArenA de return op het programma. Volgens trainer Jose Bordalas van de Spanjaarden zijn de Amsterdammers nog steeds de favoriet om door te bekeren.

Bordalás had niet verwacht dat zijn team zo voor de dag zou komen. “Eerlijk gezegd had ik me niet zo’n avond voorgesteld. We hadden de zwaarst mogelijke tegenstander, een geweldig team dat vorig seizoen nog in de halve finale van de Champions League zat”, stelde de trainer na afloop.

“Maar we geloven altijd in wat we doen en het team speelde een geweldige wedstrijd”, zo vervolgt Bordalás. “We hebben een ploeg met veel aanvallende kracht weten te beteugelen en hebben geen duidelijke kansen weggegeven.”

De trainer zet zijn ploeg vervolgens nog even op scherp. “Ik feliciteer de spelers en de fans, maar Ajax blijft zonder twijfel de favoriet. Ze hebben aanvallend gezien ontzettend veel kwaliteit, dat hebben ze al laten zien tegen grote teams. We zullen een paar uur van deze overwinning genieten en beseffen dat er nog 94 minuten aan zitten te komen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.