Voetbal4u.com

Eredivisie Perr Schuurs: ‘Op deze manier krijg ik nooit een basisplaats’

Perr Schuurs mocht gisteren in het duel tegen Getafe invallen. In de blessuretijd was hij met een slechte pass verantwoordelijk voor de 2-0. Hij rekent zich de goal aan en beseft dat hij het zich op deze manier moeilijk maakt. “Zo krijg ik nooit een basisplaats”, aldus de verdediger.

Tot aan zijn fout was er weinig aan te merken op het spel van Schuurs. Hij baalt dan ook ontzettend van de misser. “Ik kreeg de bal van Tagliafico en voelde een duwtje. Vervolgens lever ik die bal zo maar in, ligt het veld open en wordt het 2-0. Dan kan je wel door de grond zakken”, aldus Schuurs, die beseft dat Ajax er slecht voor staat met oog op de return in Amsterdam. “Dat is geen beste uitgangspositie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.