Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax moet vrezen voor keiharde sancties’

Ajax verloor gisteren op een kansloze manier met 2-0 van Getafe maar de ellende eindigt daar niet bij. De club moet namelijk vrezen voor grove sancties van de UEFA, nadat de supporters van Ajax voorwerpen begonnen te gooien naar de Spaanse spelers, zo schrijft De Telegraaf. Scheidsrechter Ruddy Buquet zei zelfs de wedstrijd te staken als zich nog een incident voor zou doen.

De Amsterdammers werden al eerder gestraft voor ongeregeldheden tijdens een Europese uitwedstrijd. Zo speelde Ajax in de uitwedstrijd van de Champions League tegen Chelsea zonder publiek, wegens ongeregeldheden rondom het duel tegen Valencia.

Komende week heeft Ajax wat goed te maken. Het speelt dan de return tegen Getafe in een uitverkocht huis. Inzet is de achtste finale van de Europa League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.