Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sam Larsson schrikt van heftig Feyenoord-nieuws’

Feyenoord kan de komende zes tot acht weken niet meer rekenen op de inzet van Luis Sinisterra. De Colombiaan raakte zwaar geblesseerd in het duel tegen PEC Zwolle. Een flinke tegenvaller voor de aanvaller maar dat biedt dan weer kansen voor Sam Larsson.

De Zweed is immers de meest voor de hand liggende vervanger. Het spreekwoord ‘de één zijn dood is de ander zijn brood’ is hem onbekend. “Maar ik begrijp wel wat er mee wordt bedoeld”, vertelt Larsson aan RTV Rijnmond. “Ik vind het heel jammer voor Luis. Wij gaan hem honderd procent steunen. Hij is sterk en gaat top terugkomen.”

Larsson kwam de afgelopen maanden weinig in actie en scoorde sinds november ook niet meer. Toch heeft ‘Samba Sam’ alle vertrouwen in zijn rol bij Feyenoord. “Ik ben er klaar voor om de rest van het seizoen te spelen”, aldus Larsson.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.