Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV-aanvaller kan in de zomer transfer van 50 miljoen euro maken’

PSV staat deze zomer voor een dilemma. Sterspeler Donyell Malen kampt op het moment met een zware knieblessure maar toch bestaat er de nodige belangstelling voor hem. Enerzijds kan de spits komende zomer veel geld opbrengen, maar zijn fysieke gesteldheid maakt een zomertransfer zeer onzeker.

PSV riskeert ondanks twee zeges op rij nog altijd zonder Europees ticket te eindigen. In dat geval is een uitgaande transfers misschien wel dé oplossing voor de Eindhovenaren. Volgens Calciomercato is de 21-jarige Malen volgens de club vijftig miljoen euro waard.

Juventus overweegt naar verluidt om Malen op te halen. Echter, het Italiaanse medium acht het waarschijnlijk dat de grootmacht nog een jaar wacht door diens fysieke gesteldheid. Juventus lijkt geen risico te willen nemen nu hij maandenlang uit de roulatie is en de clubleiding verwacht dat zaakwaarnemer Mino Raiola hem alsnog naar Turijn brengt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.