Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van de Beek-deal naar Real Madrid staat weer op lossen schroeven’

De transfer zou al helemaal rond zijn. Donny van de Beek trekt deze zomer naar Real Madrid. Maar volgens de Spaanse sportkrant MARCA ligt het toch wat anders. De Spaanse sportkrant herhaalt nog maar eens dat Van de Beek slechts één van de kandidaten is om het middenveld van De Koninklijke te komen versterken.

Hij zou weliswaar het dichtst bij een transfer naar Real Madrid zijn, maar dat wil niet zeggen dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Trainer Zinedine Zidane zou namelijk ‘andere prioriteiten’ hebben. De Fransman ziet volgens MARCA nog altijd liever landgenoot Paul Pogba komen en wordt Van de Beek daarom in de wachtkamer gezet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.