Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech loopt risico op groot probleem bij Chelsea’

Midweeks speelde Ajax in de Europa League tegen Getafe. Het was een vreselijke wedstrijd die eindigde in een 2-0 overwinning voor de thuisploeg. Analist Rene van der Gijp voorziet de nodige problemen voor Hakim Ziyech volgend seizoen. Hij staat dan namelijk onder contract bij Chelsea uit de Premier League.

Van der Gijp zag Ziyech in Madrid heel erg met zichzelf worstelen. “Dan kom je opeens tegen die Spanjaarden en die gaan gewoon een paar keer keihard tegen je aanlopen. Dan zie je toch dat hij van slaag raakt”, stelt de voetbalanalist in Veronica Inside.

‘Gijp’ denkt dat Ziyech daarom problemen zal ondervinden in Engeland. “Daar moet je wel mee uitkijken, want dat gaat-ie dadelijk ook krijgen. Dacht je dat ze hem in Engeland lekker lieten voetballen? Als hij dadelijk met Chelsea tegen Atlético Madrid speelt, krijg je hetzelfde hoor. Dan word je gewoon omver gekegeld als je niet uitkijkt.”

“In dat Champions League-jaar wist niemand wie Ziyech was. Ook bij Bayern München-uit lieten ze hem bijvoorbeeld helemaal vrijlopen, dat is lekker. Maar nu weten ze wie hij is, hij heeft een transfer gemaakt naar Chelsea, en die trainer zegt dan: ‘Even erop, nu.’ En dan heeft-ie een probleem. Je zag gisteren ook dat hij zich eraan ergert.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.