Voetbal4u.com

Italië ‘Situatie Matthijs de Ligt bij Juventus wordt er weer slechter op’

Matthijs de Ligt kwam afgelopen zomer voor 75 miljoen euro over van Ajax. Toch heeft de mandekker bij Juventus nog steeds geen basisplaats weten te behartigen. En nu Giorgio Chiellini is teruggekeerd na zes maanden blessureleed wordt zijn positie er niet beter op. Ook is de 35-jarige Italiaan nog niet van plan om te stoppen met voetballen.

Voetbal International schrijft in ieder geval: “Giorgio Chiellini is al 35 jaar oud en net terug van een zware blessure. Toch wijst alles erop dat de robuuste verdediger zijn loopbaan af gaat sluiten bij Juventus. De mandekker heeft een contract tot medio 2021, maar volgens zijn zaakwaarnemer zit er zeker een contractverlenging in. De agent geeft in de Italiaanse media aan dat Chiellini denkt nog lang mee te kunnen en graag zijn contract zou openbreken.”

Er is dus een gerede kans dat oefenmeester Maurizio Sarri ook volgend seizoen kiest voor een centrum bestaande uit Leonardo Bonucci en Chiellini. Dat zou weer betekenen dat De Ligt genoegen moet nemen met een bijrol, al kan hij natuurlijk wel veel leren van de Italiaanse giganten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.